قیمت و کیفیت حفاظ شاخ گوزنی

به تعداد به هم پیوسته از متصل شدن چند قطعه میلگرد جوش خورده در حفاظ شاخ گوزنی بر روی یک شاسی ۲ متری که طول اندازه استاندارد تمامی حفاظ های شاخ گوزنی است تراکم حفاظ شاخ گوزنی می گویند. هر اندازه میزان تراکم نرده حفاظ شاخ گوزنی بالاتر باشد ،سطح نفوذ ناپذیری بالاتر می رود و نیز مقاومت و ایستادگی بالایی در برابر فشار و تکان های وارده به خود نشان می دهد .

قیمت و کیفیت حفاظ شاخ گوزنی

قیمت و کیفیت حفاظ شاخ گوزنی

حفاظ شاخ گوزنی سازه هایی از میلگرد است که با جوشکاری ،رنگ کاری و طی زمانی طولانی و پیچیده به شکل انواع محافظ ها در می آید.قیمت حفاظ شاخ گوزنی نسبت به سایر حفاظ ها قیمت پایینتری دارد. عوامل مهمی که در تعیین قیمت و کیفیت حفاظ نقش دارند نوع و جنس میلگرد ،نحوه رنگ کاری و جوشکاری می باشد.درمیان فاکتورهای بالا مهمترین فاکتور میلگرد می باشد .

تراکم محافظ شاخ گوزنی بالای دیوار

هر چه تراکم نرده های شاخ گوزنی بالا برود ایمنی آنها در مقابل سرقت بالاتر میرود علاوه بر تراکم ارتفاع حفاظ نکته بسیار مهمی است که باید به آنها توجه نمود استفاده از آهن مرغوب باعث می شود که نرده خم نشود و همچنین امکان برش آن در ارتفاع بالا وجود نداشته باشد. بهتر میباشد که برای داشتن ایمنی بیشتر، هزینه های مرتبط با آن را هم متقبل شوید.

تراکم در حفاظ شاخ گوزنی روی دیوار حیاط از استاندارد هایی است که هر چه تراکم کمتر گردد وزن آن سبک تر میشود اندازه بلندی و جنس متریال نیز روی وزن حفاظ تاثیر گردد این نوع حفاظ بر روی هر نوع دیواری نصب می گردد و قابلیت نور پردازی نیز وجود دارد. بدون شک یک حفاظ خوب که هم استحکام لازم و هم کیفیت و زیبایی داشته باشد باید هزینه بیشتری بپردازید. قیمت نرده در حفاظ شاخ گوزنی برای روی دیوار را تراکم ، ارتفاع ، اندازه، متراژ تعیین می کنند.

ارتفاع محافظ شاخ گوزنی

حفاظ شاخ گوزنی در ارتفاع های متنوع و طور تراکم های متفاوت تولید میگردند و دست متقاضیان برای انتخاب بازاست و هر چه تراکم در حفاظ شاخ گوزنی بیشتر باشد مقاومت گارد بیشتر خواهد بود و عبور از این نرده ها سخت تر خواهد شد.

فنس حفاظ شاخ گوزنی

حفاظ شاخ گوزنی به فنس های تولید شده از میلگرد، با سرهای تیز و زاویه دار گفته مي شود. حفاظ شاخ گوزنی دارای قیمت حفاظ شاخ گوزنی و شکل ظاهری آن در چهار نوع مختلف تقسیم بندی میگردد این چهار محفاظ که نرده شاخ گوزنی، بوته‌ای، نیزار و لیلیوم نام دارند، هر کدام کاربرد ویژه ی خود را دارند.