کابینت پی وی سی چه تفاوت هایی با کابینت ام دی اف دارد، کابینت پی وی سی نوعی از کابینت آشپزخانه است که از پلاستیک فشرده ساخته شده است. پی وی سی (PVC) نوعی پلاستیک فشرده است که با ورق های نسبتاً ضخیمی که دارد یعنی بین ۱٫۵ تا ۲ سانتی متر یکی از بهترین نوع کابینت های اشپزخانه است. یکی از کاربردهای اصلی کابینت آشپزخانه پی وی سی برای مکان هایی است که استفاده آب در آنجا زیاد بوده و امکان پوسیدگی در کابینت وجود دارد. از دیگر خصوصیات و ویژگی های کابینت آشپزخانه پی وی سی وزن سبکی است که دارند و بسیار سریعتر و راحت تر از دیگر انواع کابینت ها نصب می شوند. ممکن است که جنس اصلی کابینت شما هر نوعی از متریال ها مانند کابینت ام دی اف، کابینت هایگلاس، کابینت چوبی و … باشد اما ترجیح بسیاری از سازندگان کابینت و توصیح متخصصین این امر این است که بدنه اطراف و زیر سینک کابینت رو با پی وی سی (PVC) بسازند. در این مقاله قصد داریم به مقایسه کابینت پی وی سی با کابینت ام دی اف بپردازیم. همچنین در ادامه به بررسی قیمت این نوع کابینت خواهیم پرداخت.
مقایسه کابینت پی وی سی با ام دی اف
- کابینت های پی وی سی طول عمر بیشتری نسبت به کابینت های ام دی اف دارند.
- کابینت های پی وی سی در برابر رطوبت، حرارت، ضربه، خط و خش و مواد اسیدی، مقاومت بالاتری نسبت به کابینت ام دی اف دارند.
- کابینت های پی وی سی ظاهری زیباتر و به روزتر از کابینت های ام دی اف دارند.
- قیمت کابینت های ام دی اف کم تر از کابینت های پی وی سی می باشد.
- کابینت های پی وی سی در دو شکل مات و براق تولید می شوند، در صورتی که کابینت های ام دی اف تنها شکل مات دارند.
- نگهداری و مراقبت از کابینت های ام دی اف بیشتر از کابینت های پی وی سی می باشد، زیرا ام دی اف در برابر رطوبت، مقاومت کمی دارد.
- این دو نوع کابینت از لحاظ سبک دکوراسیون نیز تفاوت هایی دارند. کابینت های ام دی اف با سبک های مدرن و سنتی هماهنگی خوبی دارد، اما کابینت های پی وی سی اصولا در سبک مدرن استفاده می شوند.
روکابینتی پی وی سی
مقاومت و نفوذناپذیری پی وی سی در برابر آب ، رطوبت و حرارت سبب شده تا از این متریال در ساخت روکابینتی استفاده گردد. روکابیتی پی وی سی از رایج ترین و پرطرفدارترین انواع روکابینتی محسوب می شود.
قیمت کابینت پی وی سی
قیمت کابینت پی وی سی کمی گران است و ضد آب بودن مهم ترین دلیل این قیمت بالا نسبت به برخی دیگر از کابینت ها محسوب می شود. رایج ترین رنگی که برای این کابینت انتخاب می گردد، رنگ سفید است؛ اما می توان رنگ های دیگر را نیز با قیمت یکسان و با توجه به سلیقه انتخاب نمود. قیمت این کابینت ها به کیفیت و ضخامت مغزی کابینت، کیفیت پی وی سی، نوع یراق آلات بکار رفته، مات یا براق بودن ورق های پی وی سی، متراژ مورد استفاده و دستمزد اجرای کار بستگی دارد.
در این مقاله ما به بررسی مزایا و معایب کابینت های پی وی سی پرداخته ایم. با ما همراه باشید.